Crema de guisantes con calamares y tomates salteados

Crema de guisantes con calamares y tomates salteados

4.3 22 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 raciones

Składniki

  • 300 g de agua
  • 400 g de guisantes congelados
  • 600 - 800 g de anillas de calamar
  • 5 - 6 pellizcos de sal
  • 30 g aceite de oliva
  • 1 diente de ajo
  • 24 tomates cherry enteros
  • 1 - 2 ramitas de menta fresca (solo las hojas)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 263.7 mg
Białko 29.8 g
Kalorie 1271 kJ / 303 kcal
Tłuszcz 10.2 g
Błonnik 6.4 g
Tłuszcz nasycony 1.8 g
Węglowodany 23.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...