Crema de guisantes con calamares y tomates salteados
TM6 TM5 TM31

Crema de guisantes con calamares y tomates salteados

4.3 (21 ocen)

Składniki

  • 300 g de agua
  • 400 g de guisantes congelados
  • 600 - 800 g de anillas de calamar
  • 5 - 6 pellizcos de sal
  • 30 g aceite de oliva
  • 1 diente de ajo
  • 24 tomates cherry enteros
  • 1 - 2 ramitas de menta fresca (solo las hojas)

Wartości odżywcze
na 1 ración
Kalorie
1271 kJ / 303 kcal
Białko
29.8 g
Węglowodany
23.2 g
Tłuszcz
10.2 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Błonnik
6.4 g
Sód
263.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy