Wersje kompatybilne
Crema de guisantes con calamares y tomates salteados
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de agua
- 400 g de guisantes congelados
- 600 - 800 g de anillas de calamar
- 5 - 6 pellizcos de sal
- 30 g aceite de oliva
- 1 diente de ajo
- 24 tomates cherry enteros
- 1 - 2 ramitas de menta fresca (solo las hojas)
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1271 kJ / 303 kcal
- Białko
- 29.8 g
- Węglowodany
- 23.2 g
- Tłuszcz
- 10.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.8 g
- Błonnik
- 6.4 g
- Sód
- 263.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salmón con puré de manzana y coles de bruselas
30 min
Guisantes con jamón y sepia
50min
Bacalao, espinacas y garbanzos en salsa de potaje
30 min
Crema de coliflor con bacalao y beicon
30 min
Crema de zanahoria y espárragos con almendras
30 min
Crema fría de aguacate y manzana con ensalada de pollo
15min
Garbanzos en salsa verde con salmón
25min
Pulpo y crema de calabacín
1h 25min
Crema fría de bacalao
3h 10min
Pescado al vapor con arroz negro y brócoli
55min
Gallinetas asadas con cherrys y arroz con zanahorias
50min
Crema de garbanzos con lascas de bacalao
30 min