Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g d'eau
- 10 saucisses de porc fumées
- 400 g d'oignons, coupés en deux
- 1 petit piment frais, épépiné
- 20 g d'huile d'olive
- 700 g de tomates, coupées en brunoise
- 1 c. à café de concentré de tomate
- 1 c. à café de gros sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 c. à café de paprika fort en poudre, à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 555.5 kJ / 132.8 kcal
- Białko
- 5.3 g
- Węglowodany
- 8.9 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.3 g
- Błonnik
- 2.2 g
- Sód
- 434.2 mg
Alternatywne przepisy
Rougail aux chipolatas
50min
Sauté de veau au chorizo
1 Std.
Colombo de porc
1 Std. 20 Min
Sauté de porc au cidre
1 Std.
Petit salé aux lentilles
45min
Cassoulet express au chorizo
55 min
Blancs de poulet sauce chorizo
50min
Filet mignon de porc à la moutarde et pommes de terre
30min
Rougail saucisse et riz
50min
Curry de porc au lait de coco et riz basmati
50min
Colombo de porc aux légumes
45min
Sauté de porc au curry
1 Std.