Urządzenia i Akcesoria
Pasta with tuna
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
lemon zest only, no white pith1
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)50 g
-
garlic cloves2
-
olive oil30 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
dry white wine to taste50 g
-
water500 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tbsp
-
penne pasta300 g
-
canned tuna in springwater, drained425 g
-
sea salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
722.4 mg
Białko
39 g
Kalorie
2220 kJ /
528.6 kcal
Tłuszcz
15.3 g
Błonnik
4.2 g
Tłuszcz nasycony
4.6 g
Węglowodany
56.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Stuffed jacket potatoes (two ways)
1 godz. 10 min
Shepherd's pie
55 min
Mashed potatoes
40 min
Spaghetti carbonara
35 min
Lasagne bolognese
2 godz. 30 min
Penne and vegetables
35 min
Rice salad
1 godz.
Pasta salad with trout and vegetables
45 min
Vegetable potato salad with chicken
1 godz. 15 min
Potato bake
1 godz. 35 min
Apricot chicken risotto
30 min
Pasta in tomato sauce with ham and chorizo
30 min