Urządzenia i Akcesoria
Penne and vegetables
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 sprigs
-
brown onion (approx. 60 g), cut into halves½
-
extra virgin olive oil30 g
-
garlic cloves2
-
bacon cut into pieces (1 cm) (optional)40 g
-
water800 g
-
salt1 ½ tsp
-
tomato paste1 tbsp
-
eggplant cut into cubes (1 cm)100 g
-
zucchini cut into cubes (1 cm)100 g
-
carrots cut into cubes (1 cm)100 g
-
cherry tomatoes cut into quarters100 g
-
penne pasta350 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1079.8 mg
Białko
14.5 g
Kalorie
1743.8 kJ /
415 kcal
Tłuszcz
9.4 g
Błonnik
6.4 g
Tłuszcz nasycony
9.9 g
Węglowodany
64.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Stuffed jacket potatoes (two ways)
1 godz. 10 min
Vegetable pasta soup and pork roll with vegetables, puddings, muffins
1 godz. 40 min
One pot pasta with chorizo
35 min
Zucchini, ham and corn bites
40 min
Chicken and mushroom lasagne
1 godz. 55 min
Mushroom and bacon pasta
30 min
Pasta salad with trout and vegetables
45 min
Vegetable potato salad with chicken
1 godz. 15 min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1 godz. 35 min
Tomato pasta with vegetables and feta
30 min
Pasta with tuna
30 min
Pasta in tomato sauce with ham and chorizo
30 min