
Urządzenia i Akcesoria
Penne and vegetables
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 sprigs
-
brown onion (approx. 60 g), cut into halves½
-
extra virgin olive oil30 g
-
garlic cloves2
-
bacon cut into pieces (1 cm) (optional)40 g
-
water800 g
-
salt1 ½ tsp
-
tomato paste1 tbsp
-
eggplant cut into cubes (1 cm)100 g
-
zucchini cut into cubes (1 cm)100 g
-
carrots cut into cubes (1 cm)100 g
-
cherry tomatoes cut into quarters100 g
-
penne pasta350 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
415 kcal /
1743.8 kJ
Białko
14.5 g
Tłuszcz
9.4 g
Węglowodany
64.6 g
Błonnik
6.4 g
Tłuszcz nasycony
9.9 g
Sód
1079.8 mg