Penne and vegetables

Penne and vegetables

3.3 215 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    3 sprigs
  • brown onion (approx. 60 g), cut into halves
    ½
  • extra virgin olive oil
    30 g
  • garlic cloves
    2
  • bacon cut into pieces (1 cm) (optional)
    40 g
  • water
    800 g
  • salt
    1 ½ tsp
  • tomato paste
    1 tbsp
  • eggplant cut into cubes (1 cm)
    100 g
  • zucchini cut into cubes (1 cm)
    100 g
  • carrots cut into cubes (1 cm)
    100 g
  • cherry tomatoes cut into quarters
    100 g
  • penne pasta
    350 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 415 kcal / 1743.8 kJ
Białko 14.5 g
Tłuszcz 9.4 g
Węglowodany 64.6 g
Błonnik 6.4 g
Tłuszcz nasycony 9.9 g
Sód 1079.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...