Urządzenia i Akcesoria
Chicken fusilli with mushrooms
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)60 g
-
garlic cloves2
-
brown onion cut into halves60 - 80 g
-
olive oil20 g
-
fresh Swiss brown mushrooms cut into quarters150 g
-
water400 g
-
pouring (whipping) cream200 g
-
skinless chicken thigh fillet cut into pieces (3 cm) (see Tips)250 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 - 3 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
dried fusilli pasta or similar short dried pasta200 g
-
fresh green beans cut into pieces (2-3 cm) (optional)150 g
-
cherry tomatoes cut into halves (optional)70 g
-
fresh basil leaves only, for garnishing2 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
484.8 mg
Białko
26 g
Kalorie
2383.5 kJ /
567.5 kcal
Tłuszcz
33.7 g
Błonnik
4.6 g
Tłuszcz nasycony
17.1 g
Węglowodany
38.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken with creamy vegetable sauce
35 min
Creamy chicken and sun-dried tomato pasta
30 min
Pasta in tomato sauce with ham and chorizo
30 min
Bolognese sauce
40 min
Beef stroganoff
35 min
Spaghetti carbonara
35 min
Stir-fry beef bowl
35 min
Mushroom and bacon pasta
30 min
Penne and vegetables
35 min
Chicken and mushroom lasagne
1 godz. 55 min
Linguine with salmon and herbs
25 min
Beef stew with buttermilk dumplings
1 godz. 40 min