
Urządzenia i Akcesoria
One pot pasta with chorizo
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
fresh baby spinach leaves100 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)50 g
-
brown onion (approx. 120 g), cut into halves1
-
garlic cloves2
-
carrot cut into halves½
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
canned crushed tomatoes400 g
-
water650 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 - 1 ½ tbsp
-
ground black pepper2 pinches
-
chorizo sausage cut into slices1
-
dried spaghetti350 g
-
fresh basil leaves only, for garnishing2 sprigs
-
pitted Kalamata olives cut into slices (optional)12
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
509.2 kcal /
2130.6 kJ
Białko
22.5 g
Tłuszcz
11.8 g
Węglowodany
79.1 g
Błonnik
6.4 g
Tłuszcz nasycony
4.6 g
Sód
653.2 mg