One pot pasta with chorizo
TM6 TM5 TM31

One pot pasta with chorizo

2.6 (156 ocen)

Składniki

  • 100 g fresh baby spinach leaves
  • 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
  • 1 brown onion (approx. 120 g), cut into halves
  • 2 garlic cloves
  • ½ carrot, cut into halves
  • 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
  • 400 g canned crushed tomatoes
  • 650 g water
  • 1 - 1 ½ tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • 2 pinches ground black pepper
  • 1 chorizo sausage, cut into slices
  • 350 g dried spaghetti
  • 2 sprigs fresh basil, leaves only, for garnishing
  • 12 pitted Kalamata olives, cut into slices (optional)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2402.5 kJ / 572 kcal
Białko
25.3 g
Węglowodany
68 g
Tłuszcz
20 g
Tłuszcz nasycony
6.2 g
Błonnik
8.3 g
Sód
2221.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy