Urządzenia i Akcesoria
One pot pasta with chorizo
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
fresh baby spinach leaves100 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)50 g
-
brown onion (approx. 120 g), cut into halves1
-
garlic cloves2
-
carrot cut into halves½
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
canned crushed tomatoes (400 g)1 can
-
water650 g
-
Vegetable stock paste (see Tip)1 - 1 ½ tbsp
-
ground black pepper2 pinches
-
chorizo sausage cut into slices1
-
dried spaghetti200 g
-
fresh basil leaves only, to garnish2 sprigs
-
pitted Kalamata olives cut into slices (optional)12
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
675.9 mg
Białko
17.8 g
Kalorie
1566.5 kJ /
374.4 kcal
Tłuszcz
11.3 g
Błonnik
5.5 g
Tłuszcz nasycony
4.5 g
Węglowodany
52.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken and cashews
55 min
Pasta in tomato sauce with ham and chorizo
30 min
Shepherd's pie
55 min
Butter chicken
55 min
Beef stroganoff
35 min
Everyone's favourite chicken curry
40 min
Chicken pad thai
55 min
Penne and vegetables
35 min
Aromatic chicken pilaf
1 godz. 20 min
Chorizo and chicken pasta
50 min
Apricot chicken risotto
30 min
Chicken pesto pasta
30 min