
Urządzenia i Akcesoria
Chicken Tikka Masala Pasta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
Chicken
-
skinless chicken breast fillet cut into pieces (3-4 cm)500 g
-
sweet paprika2 tbsp
-
garam masala1 tsp
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
garlic powder1 tsp
-
ground ginger1 tsp
-
fresh coriander leaves only4 tbsp
-
natural yoghurt140 g
-
sea salt½ tsp
Sauce
-
extra virgin olive oil20 g
-
onion cut into halves120 g
-
garlic cloves2
-
cardamom pods2
-
tomatoes cut into pieces300 g
-
ground cinnamon1 tsp
-
garam masala1 tsp
-
sweet paprika1 tsp
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
pouring (whipping) cream250 g
-
raw almonds1 tbsp
-
white sugar1 tsp
-
sea salt½ tsp
-
water200 g
-
short dried pasta or tagliatelle pasta300 g
-
fresh coriander leaves only, finely chopped, to garnish4 sprigs
-
lemon cut into wedges, to garnish (optional)1
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
794.4 kcal /
3323.6 kJ
Białko
43.6 g
Tłuszcz
36.3 g
Węglowodany
75.4 g
Błonnik
8.4 g
Tłuszcz nasycony
17.1 g
Sód
588 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Baked Chicken Pizzaiola
55 min
Swedish meatballs and mash
50 min
Low waste chicken lasagne
1 godz. 30 min
Chicken in chipotle sauce
40 min
High protein paprika chicken with sweet potato mash and cashew cream
40 min
Broccoli and ham pasta bake
1 godz.
Curried sausages
40 min
Chicken and risoni bake
1 godz. 15 min
Lala's creamy lemon butter chicken
1 godz. 10 min
Creamy chicken curry and rice
45 min
Shredded Lamb ragù
1 godz. 25 min
Creamy chicken and sun-dried tomato pasta
30 min