Urządzenia i Akcesoria
Family Meatloaf
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
8 portions
Składniki
-
onion cut into quarters150 g
-
garlic cloves2
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
Meat stock paste (see Tip)1 tsp
-
mince1000 g
-
eggs2
-
breadcrumbs2 tbsp
-
white wine50 g
-
sea salt1 tsp
-
dried thyme½ tsp
-
mustard powder1 tsp
-
paprika½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
balsamic vinegar1 tbsp
-
streaky bacon8 slices
-
extra virgin olive oil1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
409.2 mg
Białko
27.3 g
Kalorie
1874.8 kJ /
448.1 kcal
Tłuszcz
34.7 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
12.7 g
Węglowodany
4.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Honey mustard chicken with rice and vegetables
1 godz. 5 min
Curried sausages
40 min
Apricot Chicken
35 min
Chicken pizzaiola
50 min
Chicken, spinach and leek risotto
30 min
'Sun City' chicken and cauliflower curry
40 min
"Hug in a mug" chicken soup
30 min
Beetroot and lamb flatbreads with tahini yoghurt (Diabetes)
1 godz. 10 min
Crispy sticky sesame chicken
45 min
Macaroni carbonara
30 min
Creamy "marry me" chicken pasta
30 min
Baked chicken pizzaiola
55 min