Urządzenia i Akcesoria
Indian kofta curry with broccoli rice
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
broccoli cut into florets (1-2 cm)500 g
Koftas (meatballs)
-
brown onion cut into halves120 g
-
fresh coriander cut into thirds, leaves, stalks and roots (approx. 120 g)2 bunches
-
fresh mint leaves12
-
fresh red chilli trimmed, cut into halves and deseeded if preferred1
-
ground coriander2 tsp
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
egg1
-
coconut flour1 tbsp
-
lamb mince500 g
Curry sauce
-
ghee45 g
-
piece fresh ginger3 cm
-
garlic cloves3
-
brown onion cut into quarters120 g
-
Kashmiri chilli powder1 tsp
-
fenugreek seeds3 tsp
-
garam masala1 tbsp
-
salt½ tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
ground cumin2 tsp
-
natural yoghurt240 g
-
water50 g
-
tomato passata400 g
-
pouring (whipping) cream or coconut cream2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
745.1 mg
Białko
41.5 g
Kalorie
2156.7 kJ /
513.5 kcal
Tłuszcz
29.4 g
Błonnik
13.4 g
Tłuszcz nasycony
14.9 g
Węglowodany
16.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tandoori chicken
45 min
Lamb saag
1 godz. 30 min
Korma spice blend
5 min
Chicken korma with cashews
30 min
Jalapeño and lime chicken burger with corn smash
1 godz. 15 min
Tandoori paste
5 min
Chicken tikka masala
1 godz. 10 min
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25 min
Chicken and spinach enchiladas
40 min
Murgh makhani (Butter chicken)
1 godz. 15 min
Fragrant Chicken Curry (Metric)
1 godz.
Jerk chicken with pineapple slaw
5 godz.