Urządzenia i Akcesoria
Curried cauliflower salad
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
8 portions
Składniki
-
olive oil40 g
-
brown onion cut into halves, then cut into thin slices and segments separated150 g
-
mustard seeds1 tsp
-
salt plus extra to season1 ½ tsp
-
curry powder (see Tips)3 - 4 tsp
-
garam masala (see Tips)1 tbsp
-
ground turmeric¼ tsp
-
water500 g
-
cauliflower cut into bite-sized pieces (3 cm)700 - 800 g
-
ground black pepper to season
-
fresh coriander (approx. 1 bunch), leaves only30 g
-
fresh long green chilli trimmed, cut into halves and deseeded if preferred (optional)1
-
natural yoghurt plus extra to serve100 g
-
canned chickpeas rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
lemon juice40 g
-
dried apricots cut into small pieces (5 mm)70 g
-
green capsicum deseeded and cut into small cubes (5 mm)1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
620.6 mg
Białko
7.6 g
Kalorie
756.3 kJ /
180.1 kcal
Tłuszcz
8.1 g
Błonnik
6.9 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Węglowodany
15.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Warm sweet potato and chickpea salad
45 min
Curried couscous, carrot and chickpea salad
15 min
Chipotle bean and corn salad
40 min
Sauerkraut salad
10 min
Broad bean bruschetta
30 min
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30 min
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10 min
Jewelled quinoa salad
1 godz. 35 min
Caribbean curry
40 min
Vegetable bake with goat's feta
1 godz. 30 min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 min
Chickpea ratatouille (gut health)
1 godz.