Wersje kompatybilne
Sautéd vegetables with broccoli sauce (Thermomix® Cutter)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
75
g apple unpeeled, cored, cut into
wedges to fit through feeder tube - 325 g zucchini unpeeled, trimmed and cut into wedges to fit through feeder tube, deseeded
- 400 g carrot peeled, trimmed and cut into wedges to fit through feeder tube
Sauce
- 40 g Parmesan cheese, cut into pieces
- 60 g walnuts
- 40 g leek
- 35 g olive oil
- 200 g broccoli, cut into florets
- 1 tsp sea salt, plus extra to taste
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 40 g dry white wine
- 90 g water
- ¼ tsp Vegetable stock paste
- 2 garlic cloves, unpeeled
- ½ tsp nutmeg
- 80 g pouring (whipping) cream
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3214.2 kJ / 768.2 kcal
- Białko
- 19.9 g
- Węglowodany
- 47 g
- Tłuszcz
- 58.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 17.1 g
- Błonnik
- 13.5 g
- Sód
- 1518.3 mg
Alternatywne przepisy
Creamy miso mushroom udon
45min
Yellow Curry with Mushroom (Dandelion restaurant)
1h
Wraps with sautéed veggies and herb cream (Thermomix® Cutter, TM6)
45min
Tropical jelly with coconut yoghurt (Diabetes)
4h 40min
Heirloom Tomato and Zucchini Lasagna (Matthew Kenney)
4h 20min
Meatloaf
1h 20min
Dip of all Dips (Thermodudes)
45min
Beetroot and lamb flatbreads with tahini yoghurt (Diabetes)
1 Std. 10 Min
Beef and cashew nut yellow curry
25min
Apricot Chicken
35min
Butterflied chilli lemon chicken and rice
1h 45min
Delicious lemon pudding
55min