Urządzenia i Akcesoria
Sautéd vegetables with broccoli sauce (Thermomix® Cutter)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
2 portions
Składniki
-
apple unpeeled, cored, cut into75 g
wedges to fit through feeder tube -
zucchini unpeeled, trimmed and cut into wedges to fit through feeder tube, deseeded325 g
-
carrot peeled, trimmed and cut into wedges to fit through feeder tube400 g
Sauce
-
Parmesan cheese cut into pieces40 g
-
walnuts60 g
-
leek40 g
-
olive oil35 g
-
broccoli cut into florets200 g
-
sea salt plus extra to taste1 tsp
-
ground black pepper plus extra to taste½ tsp
-
dry white wine40 g
-
water90 g
-
Vegetable stock paste¼ tsp
-
garlic cloves unpeeled2
-
nutmeg½ tsp
-
pouring (whipping) cream80 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1518.3 mg
Białko
19.9 g
Kalorie
3214.2 kJ /
768.2 kcal
Tłuszcz
58.5 g
Błonnik
13.5 g
Tłuszcz nasycony
17.1 g
Węglowodany
47 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken, leek and corn pie
1 godz. 15 min
Low carb gluten free lamb lasagne
1 godz. 40 min
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50 min
Potato and porcini mushroom soup
30 min
Broccoli salad
10 min
Cauliflower gratin
1 godz.
Anne Tesconi's Chicken roulade all'Italiana
1 godz. 25 min
Zucchini lasagne
1 godz. 30 min
Lamb with pumpkin and lentils
50 min
Curried Sausages and Lentils
1 godz.
Braised cabbage and leek with steamed salmon
45 min
Katsu chicken with cauliflower rice and pickled salad
55 min