Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- ½ lemon, zest and juice, no white pith, plus extra wedges to serve
- 2 garlic cloves
- 70 g spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 9 sun-dried tomatoes
- 1 tsp salt, plus extra to season
- ½ tsp ground white pepper, plus extra to season
- 220 g couscous
- 4 fresh boneless, skinless salmon fillets (approx. 150 g each)
- 500 g warm water
- 2 tsp olive oil
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2310.3 kJ / 550 kcal
- Białko
- 40.8 g
- Węglowodany
- 43.1 g
- Tłuszcz
- 22.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.2 g
- Błonnik
- 3.9 g
- Sód
- 982.4 mg
Alternatywne przepisy
Risoni with salmon and spinach
25 min
Seared tuna on chilli bean mash
35 min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
35 min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50 min
Moroccan prawns with preserved lemon couscous
30 min
Prawn saganaki with feta
35 min
Superfood salmon salad
1h 5min
Jambalaya
35 min
Teriyaki salmon bowl
1h 15min
Lemon and herb salmon burgers with zucchini fries
55 min
Balsamic salmon and zucchini noodles
35 min
Lamb and feta meatballs
30 min