
Urządzenia i Akcesoria
Mediterranean salmon and couscous parcels
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
fresh rosemary leaves only2 sprigs
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 sprigs
-
lemon zest and juice, no white pith, plus extra wedges to serve½
-
garlic cloves2
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces70 g
-
sun-dried tomatoes9
-
salt plus extra to season1 tsp
-
ground white pepper plus extra to season½ tsp
-
couscous220 g
-
fresh boneless, skinless salmon fillets (approx. 150 g each)4
-
warm water500 g
-
olive oil2 tsp
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
550 kcal /
2310.3 kJ
Białko
40.8 g
Tłuszcz
22.9 g
Węglowodany
43.1 g
Błonnik
3.9 g
Tłuszcz nasycony
6.2 g
Sód
982.4 mg