Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- ½ lemon, zest and juice, no white pith, plus extra wedges to serve
- 2 garlic cloves
- 70 g spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 9 sun-dried tomatoes
- 1 tsp salt, plus extra to season
- ½ tsp ground white pepper, plus extra to season
- 220 g couscous
- 4 fresh boneless, skinless salmon fillets (approx. 150 g each)
- 500 g warm water
- 2 tsp olive oil
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2310.3 kJ / 550 kcal
- Białko
- 40.8 g
- Węglowodany
- 43.1 g
- Tłuszcz
- 22.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.2 g
- Błonnik
- 3.9 g
- Sód
- 982.4 mg
Alternatywne przepisy
Salmon en croute
50min
Fish and mixed vegetable parcels
1 Std. 15 Min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1h 10min
Risoni with salmon and spinach
25min
Quinoa crumbed fish with slaw
2 Std.
Teriyaki salmon bowl
1 Std. 15 Min
Balsamic salmon and zucchini noodles
35min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35min
Moroccan prawns with preserved lemon couscous
30min
Salmon niçoise salad
35min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
35min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50min