Chipotle bean and corn salad

Chipotle bean and corn salad

4.8 130 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
8 portions

Składniki

Salad
  • sweet corn cobs (approx. 200 g), husks and silks removed
    2
  • red onion (approx. 1 onion), cut into quarters
    150 g
  • red capsicum deseeded and cut into pieces (4 cm)
    1
  • fresh coriander leaves only
    4 sprigs
  • cherry tomatoes cut into halves
    100 g
  • canned kidney beans rinsed and drained (approx. 250 g after draining - see Tips)
    400 g
  • avocado (ripe), flesh only, cut into cubes (1 cm)
    1
Chipotle chilli dressing
  • lime juice (approx. 2 limes)
    40 g
  • grapeseed oil
    60 g
  • garlic clove
    1
  • ground cumin
    1 tsp
  • chipotle chillies in adobo sauce (approx. 2 chillies - see Tips), to taste
    30 - 40 g
  • salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • iceberg lettuce finely shredded
    ½
  • sour cream to serve
  • fresh coriander leaves for garnishing

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 429.7 mg
Białko 6.1 g
Kalorie 912.3 kJ / 217.2 kcal
Tłuszcz 13.8 g
Błonnik 8 g
Tłuszcz nasycony 3 g
Węglowodany 13.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...