Urządzenia i Akcesoria
Chipotle bean and corn salad
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
8 portions
Składniki
Salad
-
sweet corn cobs (approx. 200 g), husks and silks removed2
-
red onion (approx. 1 onion), cut into quarters150 g
-
red capsicum deseeded and cut into pieces (4 cm)1
-
fresh coriander leaves only4 sprigs
-
cherry tomatoes cut into halves100 g
-
canned kidney beans rinsed and drained (approx. 250 g after draining - see Tips)400 g
-
avocado (ripe), flesh only, cut into cubes (1 cm)1
Chipotle chilli dressing
-
lime juice (approx. 2 limes)40 g
-
grapeseed oil60 g
-
garlic clove1
-
ground cumin1 tsp
-
chipotle chillies in adobo sauce (approx. 2 chillies - see Tips), to taste30 - 40 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
iceberg lettuce finely shredded½
-
sour cream to serve
-
fresh coriander leaves for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
429.7 mg
Białko
6.1 g
Kalorie
912.3 kJ /
217.2 kcal
Tłuszcz
13.8 g
Błonnik
8 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
13.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Warm Mediterranean couscous salad
30 min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50 min
Satay noodle salad
35 min
Spinach and rocket salad with cream cheese dressing
30 min
Tomatoes with wasabi dressing
10 min
Quick turkey taco bowl
15 min
Superfood salmon salad
1 godz. 5 min
Fattoush with grilled haloumi
5 godz.
Chickpea shawarma salad bowl
40 min
Sour cream and chicken enchiladas
1 godz. 10 min
Cypriot grain salad
45 min
Spiced roasted cauliflower salad with minted yoghurt
1 godz.