Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Salad
- 2 sweet corn cobs (approx. 200 g), husks and silks removed
- 150 g red onion (approx. 1 onion), cut into quarters
- 1 red capsicum, deseeded and cut into pieces (4 cm)
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only
- 100 g cherry tomatoes, cut into halves
- 400 g canned kidney beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining - see Tips)
- 1 avocado (ripe), flesh only, cut into cubes (1 cm)
Chipotle chilli dressing
- 40 g lime juice (approx. 2 limes)
- 60 g grapeseed oil
- 1 garlic clove
- 1 tsp ground cumin
- 30 - 40 g chipotle chillies in adobo sauce (approx. 2 chillies - see Tips), to taste
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- ½ iceberg lettuce, finely shredded
- sour cream, to serve
- fresh coriander leaves, for garnishing
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 912.3 kJ / 217.2 kcal
- Białko
- 6.1 g
- Węglowodany
- 13.3 g
- Tłuszcz
- 13.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 8 g
- Sód
- 429.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Satay noodle salad
35 分钟
Risoni salad with artichoke and feta
25 分钟
Mixed tomato and labne salad
24h 20min
Vegetarian chilli
35 分钟
Turkey taco salad bowl
15min
Warm Mediterranean couscous salad
30 分钟
Mexican stack
45 分钟
Black bean enchiladas
1 Std. 20 Min
Peanut and soba noodle slaw
20 Min
Chickpea shawarma salad bowl
40 分钟
Pesto spaghetti with roast pumpkin
50 min
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25 分钟