Urządzenia i Akcesoria
Rosticceria siciliana
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz.
20 pezzi
Składniki
Impasto
-
250 g di acqua
-
⅓ cubetto di lievito di birra fresco
-
40 g zucchero
-
55 g di strutto
-
430 g di farina manitoba + q.b.
-
5 g di sale
Farcitura
-
65 g di mozzarella scolata dal siero e a tocchetti
-
100 g di provola a tocchetti
-
65 g di prosciutto cotto a cubetti
-
65 g di salame a tocchetti
-
5 ⅓ wurstel
Terminare la preparazione
-
1 uovo leggermente sbattuto
-
semi di sesamo a piacere
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
7.7 g
Kalorie
724 kJ /
173 kcal
Tłuszcz
7.8 g
Błonnik
0.8 g
Węglowodany
19.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sfincione favarese
3 godz.
Panelle
1 godz. 25 min
Rame di Napoli
3 godz.
Pane siciliano
2 godz. 45 min
Muffolette
3 godz.
Ravioli di ricotta
1 godz. 35 min
Sfinciuni
3 godz. 30 min
Nfigghiulate Siciliane
3 godz. 50 min
Cartocci e viennesi siciliani
3 godz. 15 min
Brioches siciliane
3 godz. 15 min
Brioche col tuppo
3 godz. 30 min
Mafalde siciliane
2 godz. 15 min