Urządzenia i Akcesoria
Brioches siciliane
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 15 min
11 pezzi
Składniki
-
200 g di acqua
-
15 g di lievito di birra fresco
-
600 g di farina di forza (o manitoba)
-
2 uova
-
100 g di latte
-
150 g zucchero
-
60 g di burro morbido a pezzi
-
10 g di sale
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
8.9 g
Kalorie
1075 kJ /
257 kcal
Tłuszcz
6.6 g
Błonnik
2.1 g
Węglowodany
43.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Granita di mandorle
10 Min
Granita al pistacchio
6 Std. 30 Min
Granita di gelsi
15 Min
Mafalde siciliane
2 Std. 15 Min
Cartocci e viennesi siciliani
3 Std. 15 Min
Granita di mandorle e caffè con panna
6 Std. 20 Min
Rame di Napoli
3 Std.
Muffolette
3 Std.
Panelle
1 Std. 25 Min
Pane siciliano
2 Std. 45 Min
Brioche col tuppo
3 Std. 30 Min
Rosticceria siciliana
2 Std.