Pane siciliano
TM6 TM5

Pane siciliano

4.6 (119 ocen)

Składniki

Preparazione:

  • 300 g di acqua a temperatura ambiente
  • 10 g di malto di orzo
    lub 10 g di zucchero
  • 20 g di lievito di birra
  • 400 g di farina di semola di grano duro
  • 100 g di farina tipo 0
  • 10 g di sale
  • 10 g di olio di oliva
  • acqua q.b. per spennellare
  • 1 - 2 cucchiai di semi di sesamo

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
632 kJ / 151 kcal
Białko
4.9 g
Węglowodany
32.2 g
Tłuszcz
1.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy