
Urządzenia i Akcesoria
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing (TM5)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
Roasted Vegetables
-
red onions halved vertically150 g
-
butternut squash cut in wedges that fit in feeder200 g
-
beetroot trimmed or halved if necessary to fit in feeder200 g
-
olive oil50 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
fresh thyme leaves2 Tbsp
-
ground cumin1 tsp
Couscous and Tahini Dressing
-
couscous120 g
-
water240 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
garlic clove1
-
tahini40 g
-
plain yoghurt50 g
-
cumin seeds2 tsp
-
freshly squeezed lemon juice30 g
-
extra virgin olive oil40 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
tinned chickpeas rinsed, drained, (1 x 400 g tin)240 g
-
fresh parsley leaves only, roughly chopped4 Tbsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
351.6 kcal /
1471.1 kJ
Białko
8 g
Tłuszcz
20.5 g
Węglowodany
36.9 g
Błonnik
6.3 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Sód
420.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
30 min
Wraps with Sautéed Vegetables and Parsley Cream
45 min
Pasta alla Nerano
40 min
Orange Bulgur with Roasted Vegetables
Brak ocen
Paneer Tikka Pizza
2 godz.
Spanish Tortilla
1 godz.
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 godz. 25 min
Dairy-free Dauphinoise Potatoes
1 godz. 10 min
Garlic and Olive Conchiglie
25 min
Black Bean and Avocado Wrap
15 min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 min