Urządzenia i Akcesoria
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing (TM5)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
Roasted Vegetables
-
red onions halved vertically150 g
-
butternut squash cut in wedges that fit in feeder200 g
-
beetroot trimmed or halved if necessary to fit in feeder200 g
-
olive oil50 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
fresh thyme leaves2 Tbsp
-
ground cumin1 tsp
Couscous and Tahini Dressing
-
couscous120 g
-
water240 g
-
½ tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
garlic clove1
-
tahini40 g
-
plain yoghurt50 g
-
cumin seeds2 tsp
-
freshly squeezed lemon juice30 g
-
extra virgin olive oil40 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
tinned chickpeas rinsed, drained, (1 x 400 g tin)240 g
-
fresh parsley leaves only, roughly chopped4 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
420.8 mg
Białko
8 g
Kalorie
1471.1 kJ /
351.6 kcal
Tłuszcz
20.5 g
Błonnik
6.3 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
36.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy Tagliatelle with Squash, Scamorza and Pecorino
45 min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 godz.
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 godz. 25 min
Herbed Mushrooms with Pearl Barley and Roasted Hazelnuts
13 godz. 25 min
Mixed Grain Pilaf with Beetroot
30 min
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45 min
Turkish Spiced Lamb Bites
1 godz. 30 min
Coconut and Spinach Dahl
50 min
Greek-style Baked Cod with Bulgur Wheat
1 godz. 30 min
Vegetable and Chickpea Tagine
50 min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45 min
Smoky Couscous Salad
20 min