Urządzenia i Akcesoria
Beetroot and Kale Pizza
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz.
4 portions
Składniki
Dough
-
water200 g
-
olive oil35 g
-
25 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast2 tsp
-
maize flour150 g
-
strong white bread flour150 g
-
strong wholemeal bread flour100 g
-
fine sea salt1 tsp
Topping
-
hazelnuts50 g
-
cooked beetroot cut in pieces250 g
-
olive oil30 g
-
lemon juice only (approx. 15 g)½
-
garlic cloves2
-
fine sea salt or to taste1 tsp
-
ground cumin or to taste2 pinches
-
kale tough stalks removed then roughly chopped100 g
-
feta cheese crumbled100 g
-
grated mozzarella200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
33 g
Kalorie
3590 kJ /
858 kcal
Tłuszcz
46 g
Węglowodany
77 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1 godz.
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2 godz. 15 min
Veggie 'Burritos'
20 min
Balsamic Spelt Salad
20 min
Cauliflower and Black Bean Balls
1 godz. 10 min
Stuffed Seitan Roll with Champagne Rice
1 godz. 45 min
Lentil Burgers with Beetroot Rolls and Vegan Mayonnaise
4 godz. 20 min
Stuffed Butternut Squash with Feta
1 godz. 50 min
Breaded Celeriac with Herby Yoghurt Sauce
1 godz.
Mushroom Stroganoff with Parsnip and Leek Purée
1 godz. 15 min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 godz. 10 min