Urządzenia i Akcesoria
Beetroot and Kale Pizza
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz.
4 portions
Składniki
Dough
-
water200 g
-
olive oil35 g
-
25 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast2 tsp
-
maize flour150 g
-
strong white bread flour150 g
-
strong wholemeal bread flour100 g
-
fine sea salt1 tsp
Topping
-
hazelnuts50 g
-
cooked beetroot cut in pieces250 g
-
olive oil30 g
-
lemon juice only (approx. 15 g)½
-
garlic cloves2
-
fine sea salt or to taste1 tsp
-
ground cumin or to taste2 pinches
-
kale tough stalks removed then roughly chopped100 g
-
feta cheese crumbled100 g
-
grated mozzarella200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
33 g
Kalorie
3590 kJ /
858 kcal
Tłuszcz
46 g
Węglowodany
77 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Quinoa Salad with Butternut Squash, Spinach and Pomegranate
45 min
Kale Pesto Pasta Salad
50 min
Sweet Potato and Spinach Cakes
30 min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1 godz.
Cauliflower and Black Bean Balls
1 godz. 10 min
Vegetable Stroganoff
30 min
Quinoa Salad with Beans and Goat's Cheese
20 min
Pearl Barley Risotto with Asparagus
1 godz. 5 min
Red Pepper and Potato Tortillas with Olive Tapenade
35 min
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
1 godz. 15 min
Roasted Sweet Potato and Broccoli Spelt Salad
1 godz. 15 min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 godz. 10 min