Urządzenia i Akcesoria
Beetroot and Kale Pizza
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz.
4 portions
Składniki
Dough
-
water200 g
-
olive oil35 g
-
25 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast2 tsp
-
maize flour150 g
-
strong white bread flour150 g
-
strong wholemeal bread flour100 g
-
fine sea salt1 tsp
Topping
-
hazelnuts50 g
-
cooked beetroot cut in pieces250 g
-
olive oil30 g
-
lemon juice only (approx. 15 g)½
-
garlic cloves2
-
fine sea salt or to taste1 tsp
-
ground cumin or to taste2 pinches
-
kale tough stalks removed then roughly chopped100 g
-
feta cheese crumbled100 g
-
grated mozzarella200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
33 g
Kalorie
3590 kJ /
858 kcal
Tłuszcz
46 g
Węglowodany
77 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sweet Potato and Courgette Frittata
45 min
Sweet Potato Strudel with Spinach and Pine Nuts
1 godz. 40 min
Vegetable Oat Bake
1 godz. 15 min
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1 godz. 35 min
Courgette and Carrot Loaf
45 min
Veggie 'Burritos'
20 min
Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
50 min
Herbed Mushrooms with Pearl Barley and Roasted Hazelnuts
13 godz. 25 min
Carrot, Pumpkin and Chard Pie
1 godz. 20 min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1 godz.
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 godz. 10 min
Kale Meat(less) Balls
30 min