Focaccia au blé complet, oignon et poivron

Focaccia au blé complet, oignon et poivron

4.6 5 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
6 portions

Składniki

La pâte
  • huile d'olive pour le saladier
  • 300 g d'eau
  • 3 c. à café de miel
  • 20 g de levure boulangère fraîche émiettée
    2 c. à café de levure boulangère sèche, émiettée
  • 400 g de farine complète pour pain
  • ½ c. à café de sel
La garniture
  • 150 g d'oignons coupé en deux
  • 150 g de poivrons rouges coupés en 4 quartiers et égrainés
  • 30 g huile d'olive
  • ¼ c. à café poivre fraîchement moulu
  • 2 c. à café romarin frais haché

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 201 mg
Białko 10 g
Kalorie 1544 kJ / 369 kcal
Tłuszcz 11 g
Błonnik 3.5 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Węglowodany 57 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...