Urządzenia i Akcesoria
Glace papaye-coco
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz. 10 min
8 portions
Składniki
-
250 g de chair de papaye coupée en morceaux (2 papayes env.)
-
40 g de miel40 g de sirop d'érable
-
20 g de jus de citron vert
-
½ c. à café d'extrait naturel de vanille
-
200 g de lait de coco
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
14 mg
Białko
0 g
Kalorie
118 kJ /
28 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Thermomix® et moi n°31
48 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Chocolat martiniquais
20 min
Gratin de christophine au vivaneau
1 godz. 10 min
Glace coco et citron vert
12 godz. 15 min
Glace au coco
4 godz.
Thé vert à l'orange et aux épices
3 godz. 45 min
Rougail dakatine, piment et coriandre
15 min
Smoothie mangue, ananas, gingembre
10 min
Smoothie menthe, mangue, vanille et citron bergamote
5 min
Salade de papaye verte
15 min
Confiture ananas-gingembre
35 min
Jus ananas gingembre
15 min
Smoothie mangue, ananas et fruit de la passion
10 min