Pains torsadés chinois à la vapeur

Pains torsadés chinois à la vapeur

3.8 4 oceny
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
6 portions

Składniki

  • d'eau minérale
    130 g
  • de levure boulangère fraîche émiettée
    8 g
  • de farine T55, et un peu pour fariner
    200 g
  • d'huile d'olive
    3 c. à soupe
  • de sel
    5 g
  • de quatre-épices
    1 pincée
  • d'eau
    500 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 165 kcal / 691 kJ
Białko 3 g
Tłuszcz 5 g
Węglowodany 25 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...