Pains torsadés chinois à la vapeur

Pains torsadés chinois à la vapeur

3.8 4 oceny
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
6 portions

Składniki

  • 130 g d'eau minérale
  • 8 g de levure boulangère fraîche émiettée
  • 200 g de farine T55, et un peu pour fariner
  • 3 c. à soupe d'huile d'olive
  • 5 g de sel
  • 1 pincée de quatre-épices
  • 500 g d'eau

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 3 g
Kalorie 691 kJ / 165 kcal
Tłuszcz 5 g
Węglowodany 25 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...