Pains hongrois au lait et à l'oignon

Pains hongrois au lait et à l'oignon

4.1 14 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
8 portions

Składniki

  • d'oignons (200 g coupés en morceaux et 40 g émincés)
    240 g
  • de lait
    180 g
  • de levure boulangère sèche émiettée
    10 g
  • de farine de blé
    500 g
  • de sel
    10 g
  • d'huile d'olive
    20 g
  • œuf
    1
  • de poivre moulu
    2 pincées
  • de paprika
    2 pincées
  • de crème fraîche
    2 c. à soupe bombées

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 300.8 kcal / 1266.1 kJ
Białko 10.1 g
Tłuszcz 7.3 g
Węglowodany 46.6 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 2.9 g
Sód 521.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...