Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 240 g d'oignons (200 g coupés en morceaux et 40 g émincés)
- 180 g de lait
- 10 g de levure boulangère sèche, émiettée
- 500 g de farine de blé
- 10 g de sel
- 20 g d'huile d'olive
- 1 œuf
- 2 pincées de poivre moulu
- 2 pincées de paprika
- 2 c. à soupe bombées de crème fraîche
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1266.1 kJ / 300.8 kcal
- Białko
- 10.1 g
- Węglowodany
- 46.6 g
- Tłuszcz
- 7.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.9 g
- Błonnik
- 3 g
- Sód
- 521.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pain à l'ail et au thym
2u. 20min
Pains vapeur
2 godz. 35 min
Bonbons en gelée au citron et gingembre
1h 30min
Muffins anglais
4h 10min
Bretzel aux 3 fromages
1h 5min
Simit
2h 10min
Dinner rolls anglais
3u. 35min
Cheese naans au curry et à la coriandre
3 godz. 5 min
Hot dog au bœuf haché et sauce barbecue
3h 45min
Pain brioché roulé cannelle et cranberries
3h 20min
Pizza ball
2 godz. 35 min
Pains à burgers américains
3u. 15min