Tartinade de fèves au yaourt, pizza blanche à la menthe

Tartinade de fèves au yaourt, pizza blanche à la menthe

5.0 1 ocena
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 3 godz. 10 min
4 portions

Składniki

La pâte à pizza
  • d'eau minérale
    110 g
  • de levure boulangère sèche
    ½ sachet
  • de farine de blé
    200 g
  • d'huile d'olive
    15 g
  • de sel
    3 g
La tartinade
  • d'eau
    1000 g
  • de fèves fraîches non écossées
    1500 g
  • de yaourt à la grecque
    200 g
  • le jus d'un citron jaune
  • d'huile d'olive et 1 filet pour la finition
    2 c. à soupe
  • du sel
  • du poivre moulu
  • farine pour le plan de travail
  • de crème fraîche épaisse
    2 c. à soupe
  • de menthe fraîche effeuillées et ciselées
    2 branches

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 789 kcal / 3301 kJ
Białko 27 g
Tłuszcz 35 g
Węglowodany 88 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...