Pain plié méditerranéen sans gluten

Pain plié méditerranéen sans gluten

5.0 4 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
12 parts

Składniki

  • huile d'olive 3 c. à soupe et un peu pour le moule
    15 g
  • d'eau, à température ambiante
    400 g
  • de sucre
    ½ c. à café
  • de levure boulangère fraîche
    40 g
  • de farine sans gluten
    500 g
  • de graines de chia
    2 c. à café
  • de sel et 2 pincées
    ½ c. à café
  • d'olives vertes dénoyautées
    100 g
  • d'olives noires dénoyautées
    100 g
  • de tomates séchées à l'huile
    100 g
  • de feuilles de romarin frais
    2 c. à soupe
  • de mozzarella coupée en cubes
    100 g
  • de poivre moulu
    2 pincées

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 258.5 kcal / 1081.5 kJ
Białko 8.5 g
Tłuszcz 10.5 g
Węglowodany 37.7 g
Błonnik 7.3 g
Tłuszcz nasycony 2.1 g
Sód 388.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...