Pain plié méditerranéen sans gluten

Pain plié méditerranéen sans gluten

4.5 8 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
12 parts

Składniki

  • 15 g d'huile d'olive 3 c. à soupe et un peu pour le moule
  • 400 g d'eau, à température ambiante
  • ½ c. à café de sucre
  • 40 g de levure boulangère fraîche
  • 500 g de farine sans gluten
  • 2 c. à café de graines de chia
  • ½ c. à café de sel et 2 pincées
  • 100 g d'olives vertes dénoyautées
  • 100 g d'olives noires dénoyautées
  • 100 g de tomates séchées à l'huile
  • 2 c. à soupe de feuilles de romarin frais
  • 100 g de mozzarella coupée en cubes
  • 2 pincées de poivre moulu

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 part

Sód 388.4 mg
Białko 8.5 g
Kalorie 1081.5 kJ / 258.5 kcal
Tłuszcz 10.5 g
Błonnik 7.3 g
Tłuszcz nasycony 2.1 g
Węglowodany 37.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...