Fromage frais à la coriandre, sauce au curry

Fromage frais à la coriandre, sauce au curry

3.0 1 ocena
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
8 portions

Składniki

La sauce au curry
  • 50 - 80 g d'oignon coupé en deux
  • 20 g d'huile neutre
  • 1 c. à café de pâte de curry vert (voir "Conseil(s)")
  • 80 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 150 g d'eau
  • 10 g de fécule de maïs
  • 2 pincées de sel
  • 1 pincée de poivre fraîchement moulu
Le fromage frais à la coriandre
  • 10 g de feuilles de coriandre fraîche et un peu pour la finition
  • 250 g de fromage frais type Madame Loïk
  • 2 pincées de poivre fraîchement moulu
  • 1 paquet tortillas de maïs

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 337.5 mg
Białko 5.8 g
Kalorie 1138 kJ / 272 kcal
Tłuszcz 16.4 g
Błonnik 1.5 g
Tłuszcz nasycony 3.3 g
Węglowodany 24.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...