Fromage frais à la coriandre, sauce au curry

Fromage frais à la coriandre, sauce au curry

3.0 1 ocena
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
8 portions

Składniki

La sauce au curry
  • d'oignon coupé en deux
    50 - 80 g
  • d'huile neutre
    20 g
  • de pâte de curry vert (voir "Conseil(s)")
    1 c. à café
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    80 g
  • d'eau
    150 g
  • de fécule de maïs
    10 g
  • de sel
    2 pincées
  • de poivre fraîchement moulu
    1 pincée
Le fromage frais à la coriandre
  • de feuilles de coriandre fraîche et un peu pour la finition
    10 g
  • de fromage frais type Madame Loïk
    250 g
  • de poivre fraîchement moulu
    2 pincées
  • tortillas de maïs
    1 paquet

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 272 kcal / 1138 kJ
Białko 5.8 g
Tłuszcz 16.4 g
Węglowodany 24.8 g
Błonnik 1.5 g
Tłuszcz nasycony 3.3 g
Sód 337.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...