Curry de pois chiches, orzo et épinards

Curry de pois chiches, orzo et épinards

2.3 28 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • 100 g d'oignon en quartiers
  • 50 g d'échalotes
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive
  • 470 g de pois chiches en conserve égouttés
  • 1 c. à soupe de curry en poudre
  • 150 g de boisson à la noix de coco
  • 1600 g d'eau
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 250 g de petites pâtes sèches type orzo ou risetti
  • 150 g d'épinards frais

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 22 g
Kalorie 1939 kJ / 461 kcal
Tłuszcz 12 g
Węglowodany 63 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...