Chakchouka à la feta

Chakchouka à la feta

4.7 104 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

  • d'oignon en quartiers
    100 g
  • gousses d'ail
    2
  • de paprika
    1 c. à café
  • de piment en poudre
    1 pincée
  • d'huile d'olive et un peu pour huiler
    2 c. à soupe
  • de cumin en poudre
    1 c. à café
  • de poivrons rouges en lamelles
    200 g
  • de poivrons jaunes en lamelles
    200 g
  • de tomates concassées en conserve
    450 g
  • du sel
  • gros œufs
    4
  • feta émiettée
    150 g
  • de coriandre fraîche ciselés
    5 brins
  • du poivre moulu

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 332.8 kcal / 1392.2 kJ
Białko 16.7 g
Tłuszcz 22.7 g
Węglowodany 17.7 g
Błonnik 4.7 g
Tłuszcz nasycony 8.8 g
Sód 443.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...