Chakchouka à la feta

Chakchouka à la feta

4.7 130 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

  • 100 g d'oignon en quartiers
  • 2 gousses d'ail
  • 1 c. à café de paprika
  • 1 pincée de piment en poudre
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive et un peu pour huiler
  • 1 c. à café de cumin en poudre
  • 200 g de poivrons rouges en lamelles
  • 200 g de poivrons jaunes en lamelles
  • 450 g de tomates concassées en conserve
  • du sel
  • 4 gros œufs
  • 150 g feta émiettée
  • 5 brins de coriandre fraîche ciselés
  • du poivre moulu

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 443.9 mg
Białko 16.7 g
Kalorie 1392.2 kJ / 332.8 kcal
Tłuszcz 22.7 g
Błonnik 4.7 g
Tłuszcz nasycony 8.8 g
Węglowodany 17.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...