Urządzenia i Akcesoria
Pumpkin fritters
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 35 min
18 portions
Składniki
-
butternut pumpkin flesh peeled and cut into pieces (2 cm - see Tips)500 g
-
water50 g
-
salt¼ tsp
-
baking powder1 tsp
-
plain flour60 g
-
eggs2
-
oil for frying
-
cinnamon sugar for sprinkling
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
57.2 mg
Białko
1.7 g
Kalorie
190.7 kJ /
45.4 kcal
Tłuszcz
1.5 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
6.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pasta with tuna
30min
Mealie bread
55min
Cauliflower macaroni cheese (Toddlers and beyond)
1h
Zucchini fritters (Toddlers and beyond)
40min
Avocado and banana popsicles
4h 5min
Carrot poppy seed muffins
1h 15min
Milk tart
3h
Broccoli chive muffins (10-12 months)
30min
Lemon cupcakes with citrus syrup
40min
Basic berry muffins
40min
Mini cheese scones with savoury butter
30min
Chicken, leek and corn pie
1h 15min