Urządzenia i Akcesoria
Pumpkin fritters
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 35 min
18 portions
Składniki
-
butternut pumpkin flesh peeled and cut into pieces (2 cm - see Tips)500 g
-
water50 g
-
salt¼ tsp
-
baking powder1 tsp
-
plain flour60 g
-
eggs2
-
oil for frying
-
cinnamon sugar for sprinkling
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
57.2 mg
Białko
1.7 g
Kalorie
190.7 kJ /
45.4 kcal
Tłuszcz
1.5 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
6.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Milk Tart
8 godz. 45 min
Buttermilk rusks
29 godz. 25 min
Milk tart
3 godz.
Rainbow cauliflower sushi
50 min
Ricotta and spinach crespelle "cake"
40 min
Malva pudding
50 min
Vetkoek (fet-cook)
1 godz. 35 min
Mealie bread
55 min
Chicken à la king
40 min
Malva Pudding
55 min
Tin Can Mealie Bread
25 min
Traditional bobotie
1 godz. 30 min