
Wersje kompatybilne
Katsu chicken with cauliflower rice and pickled salad (MEATER+®)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- extra virgin olive oil for greasing
Crumbed chicken
- 60 g flaked almonds
- 70 g pork crackling (see Tips)
- 1 tsp curry powder
- ¼ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 2 eggs
- 2 chicken breast fillet cut horizontally to make 4 fillets
Pickled salad
- 1 - 2 carrots cut into julienne
- 1 continental cucumber deseeded and cut into julienne
- 1 tbsp rice wine vinegar
- ½ lime juiced
Cauliflower rice and katsu sauce
- 350 g cauliflower broken into florets (3 cm)
- 2 garlic cloves
- 100 g brown onion cut into halves
- 1 cm piece fresh ginger peeled
- 20 g extra virgin olive oil
- 2 tsp curry powder
- 1 star anise
- 350 g water
- 1 ½ tbsp monkfruit sweetener or sweetener of choice (see Tips)
- 1 tbsp tamari
- 20 g cashews
- 1 - 2 pinches salt to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper to taste
- 1 fresh red chilli deseeded if preferred and thinly sliced, to garnish
- fresh coriander leaves only, to garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 499.1 kcal / 2096.2 kJ
- Białko
- 45.1 g
- Tłuszcz
- 28.2 g
- Węglowodany
- 12.5 g
- Błonnik
- 8.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.9 g
- Sód
- 1305.9 mg