Urządzenia i Akcesoria
Oysters Kilpatrick
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
12 portions
Składniki
-
rock salt500 - 550 g
-
fresh oysters shucked12
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
rindless bacon rashers thinly sliced110 g
-
Worcestershire sauce2 tbsp
-
lemon cut into wedges, to serve1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 12 portions
Sód
2332.5 mg
Białko
39.6 g
Kalorie
2232 kJ /
528 kcal
Tłuszcz
36 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
13.1 g
Węglowodany
10.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Corned beef with mustard sauce
1 godz. 30 min
Lamb shanks with risoni and feta
3 godz. 50 min
Aussie potato salad
1 godz. 30 min
Beer and chilli peanut clusters
1 godz. 25 min
Beef stroganoff
35 min
Meat stock paste
45 min
Meatballs in tomato sauce (TM5)
3 godz. 40 min
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3 godz. 40 min
Mushroom sauce
20 min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1 godz. 15 min
Mushroom and bacon pasta
30 min
Beef ragu
1 godz. 25 min