Urządzenia i Akcesoria
Oysters Kilpatrick
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
12 portions
Składniki
-
rock salt500 - 550 g
-
fresh oysters shucked12
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
rindless bacon rashers thinly sliced110 g
-
Worcestershire sauce2 tbsp
-
lemon cut into wedges, to serve1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 12 portions
Sód
2332.5 mg
Białko
39.6 g
Kalorie
2232 kJ /
528 kcal
Tłuszcz
36 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
13.1 g
Węglowodany
10.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Aussie potato salad
1 godz. 30 min
Beef stroganoff
35 min
Quiche Lorraine
45 min
Spaghetti carbonara
35 min
Lasagne bolognese
2 godz. 30 min
Meat stock paste
45 min
Pork in green pepper and cognac sauce
50 min
Chicken with sparkling wine cream sauce
1 godz. 5 min
Pineapple and orange glazed ham (MEATER+®)
2 godz.
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1 godz. 15 min
Mongolian lamb hot pot
3 godz. 25 min
Corned beef with mustard sauce
1 godz. 30 min