Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 garlic cloves
- 6 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 30 g peanut oil
- 150 g brown onion, cut into eighths and segments separated
- 250 g chicken breast fillets, cut into pieces (approx. 2 cm)
- 30 g dark soy sauce
- 20 g sweet chilli sauce
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 350 g whole green prawns, peeled and deveined (see Tips)
- 50 g water
- 200 g fresh egg noodles (see Tips)
- boiling water, for soaking
- 2 fresh long red chillies, trimmed and cut into thin slices (5 mm)
- 100 g fresh bean sprouts
- 5 sprigs fresh chives, cut into lengths (3 cm), for garnishing
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1796.1 kJ / 427.6 kcal
- Białko
- 40.8 g
- Węglowodany
- 41.5 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.1 g
- Błonnik
- 3.9 g
- Sód
- 888.8 mg
Alternatywne przepisy
Chicken and cashews
55min
Chicken and almond stir-fry
30 min
Beef stew with buttermilk dumplings
1h 40 min
Asian-style pork noodles
1h
Sweet and sour meatballs with vegetables
50 min
Beef "Burgundy"
40min
Beef and pepper ragu
2h 15min
Pad Thai noodles with prawns
30 min
Chicken pad thai
55min
Stir-fry beef bowl
35min
Pork with black bean sauce
30 min
Chicken and sweet corn soup
30 min