Urządzenia i Akcesoria
Chicken corn chowder with broccoli terrines
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
8 portions
Składniki
Broccoli terrines
-
water500 g
-
broccoli broken into florets400 g
-
unsalted butter for greasing
-
eggs4
-
thickened cream150 g
-
salt1 - 1 ½ tsp
-
ground black pepper adjust to taste¼ tsp
-
ground nutmeg1 pinch
Chicken corn chowder
-
garlic cloves2
-
140 g eschalots, cut into halvesonions cut into halves140 g
-
unsalted butter cut in pieces60 g
-
canned sweet corn kernels drained280 - 320 g
-
skinless chicken breast fillets cut into pieces (3 cm)350 - 400 g
-
water900 g
-
Chicken stock paste (refer to The Basic Cookbook)2 tsp
-
fresh green chilli (opcjonalnie) (e.g. jalapeño), deseeded if preferred and cut into pieces1
-
200 - 300 g sour creamthickened cream200 - 300 g
-
salt½ tsp
-
ground cumin½ tsp
-
ground sweet paprika½ tsp
-
fresh coriander leaves only, cut into pieces2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
19 g
Kalorie
1537 kJ /
367 kcal
Tłuszcz
27 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pumpkin risotto with bacon
40 min
Pumpkin soup
30 min
Cream of mushroom soup
20 min
Creamy chicken cauliflower soup (Skinnymixers)
40 min
Bubble and squeak soup
35 min
Seafood and corn chowder
40 min
Chicken broth with bread dumplings
1 godz. 5 min
Cauliflower soup with bacon dust
35 min
Steamed ginger puddings
40 min
Pea and ham soup
2 godz. 20 min
Mongolian lamb hot pot
3 godz. 25 min
Chicken and sweet corn soup
30 min