
Urządzenia i Akcesoria
Pork in creamy Marsala wine sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
brown onion cut into halves150 g
-
garlic cloves2
-
unsalted butter cut into pieces80 g
-
pork fillets (approx. 800 g), trimmed and cut into pieces (3 cm)4
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
gluten free flour (see Tips)2 tbsp
-
dry Marsala wine100 g
-
fresh mixed mushrooms of choice, cut into slices or quarters200 g
-
mascarpone cheese250 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
662.1 kcal /
2780.6 kJ
Białko
51.2 g
Tłuszcz
45 g
Węglowodany
8.7 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
29.9 g
Sód
653.9 mg