Urządzenia i Akcesoria
Pork in creamy Marsala wine sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
brown onion cut into halves150 g
-
garlic cloves2
-
unsalted butter cut into pieces80 g
-
pork fillets (approx. 800 g), trimmed and cut into pieces (3 cm)4
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
gluten free flour (see Tips)2 tbsp
-
dry Marsala wine100 g
-
fresh mixed mushrooms of choice, cut into slices or quarters200 g
-
mascarpone cheese250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
653.9 mg
Białko
51.2 g
Kalorie
2780.6 kJ /
662.1 kcal
Tłuszcz
45 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
29.9 g
Węglowodany
8.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beef ragu
1 godz. 25 min
Beef Burgundy
1 godz. 45 min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 min
Pork and apple cider stew
1 godz. 40 min
Beef stroganoff
35 min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45 min
Southern-style pork and bean casserole
40 min
Pork fillet with mustard
35 min
Beef spezzatino
1 godz. 45 min
Paprika chicken with sour cream sauce
1 godz. 15 min
Chicken and pesto risoni
35 min
Chicken with sweet potato cheesy crust
1 godz. 15 min