Urządzenia i Akcesoria
Pear and blue cheese risotto
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
brown onion cut into pieces60 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
Arborio rice320 g
-
dry white wine50 g
-
water700 g
-
salt1 tsp
-
Gorgonzola cheese cut into pieces (1 cm)200 g
-
pear peeled, cored and cut into pieces (1 cm)200 g
-
unsalted butter1 ½ tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1294.6 mg
Białko
15.6 g
Kalorie
2618.3 kJ /
623.3 kcal
Tłuszcz
30.2 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
13.5 g
Węglowodany
68.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Asparagus risotto
40 min
Risotto verde
45 min
Broccoli and blue cheese soup
25 min
Pork and apple cider stew
1 godz. 40 min
Zucchini soup
25 min
Country-style chicken liver fritters
35 min
Beetroot risotto
35 min
Creamy cauliflower and blue cheese pasta
40 min
Fish fillets with fresh corn polenta
1 godz. 5 min
Cannelloni with artichoke filling and tomato sauce
1 godz. 35 min
Brie, speck and walnut risotto
25 min
Beef spezzatino
1 godz. 45 min