Urządzenia i Akcesoria
Pear and blue cheese risotto
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
brown onion cut into pieces60 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
Arborio rice320 g
-
dry white wine50 g
-
water700 g
-
salt1 tsp
-
Gorgonzola cheese cut into pieces (1 cm)200 g
-
pear peeled, cored and cut into pieces (1 cm)200 g
-
unsalted butter1 ½ tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1294.6 mg
Białko
15.6 g
Kalorie
2618.3 kJ /
623.3 kcal
Tłuszcz
30.2 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
13.5 g
Węglowodany
68.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Asparagus and saffron risotto
35 min
Warm Mediterranean couscous salad
30 min
Zucchini soup
25 min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7 godz. 25 min
Beetroot risotto
35 min
Balsamic salmon and zucchini noodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
35 min
Saffron arancini
25 godz. 25 min
Salmon and fennel risotto
30 min
Cauliflower soup with bacon dust
35 min
Sunny gazpacho
25 min
Asparagus risotto
40 min
Milanese risotto
25 min