蔬菜燉羊肉配庫司庫司
TM5 TM6

蔬菜燉羊肉配庫司庫司

4.7 (3 oceny)

Składniki

  • 500 克 蕃茄, 切半
  • 100 克 洋蔥, 切半
  • 400 克 羊肉, 切塊(約一口大小)
  • 2 枝 新鮮巴西利, 只取葉子
  • 2 枝 新鮮香菜, 只取葉子
  • 2 大匙 鹽
  • 1 茶匙 黑胡椒粉
  • 1 茶匙 茴香粉
  • 2 小撮 番紅花
  • 70 克 橄欖油
  • 20 克 奶油
  • 850 克 水
  • 150 克 紅蘿蔔, 切塊(約一口大小)
  • 150 克 櫛瓜, 切塊(約一口大小)
  • 150 克 蕪菁, 白的, 切塊(約一口大小)
  • 150 克 南瓜肉, 切塊(約一口大小)
  • 350 克 庫司庫司

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
1961 kJ / 469 kcal
Białko
23 g
Węglowodany
51 g
Tłuszcz
20 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy