
Urządzenia i Akcesoria
春季野菜炊飯
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
6 人份
Składniki
-
薑10 克
-
新鮮香菇 ,去蒂60 克
-
紅蘿蔔 ,切塊(約3公分)60 克
-
油10 克
-
新鮮玉米筍 ,切丁(約1公分)60 克
-
蔬菜高湯200 克
-
鹽 (opcjonalnie)¼ 茶匙
-
白米 ,洗淨、瀝乾200 克
-
四季豆 ,切丁(約1公分)100 克
-
水蓮 ,切丁(約1公分),(詳見要訣)60 克
-
水500 克
-
蔥 ,切蔥花15 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
543 kcal /
2269.7 kJ
Białko
17.5 g
Tłuszcz
10.8 g
Węglowodany
98.3 g
Błonnik
6.1 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Sód
1506.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

剩食活用術
7 Przepisów
Tajwan
Tajwan