
Urządzenia i Akcesoria
蓮藕香菇蒸肉餅
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
-
蓮藕 ,去皮切厚片200 克
-
豬絞肉 ,粗300 克
-
油10 克
-
米酒1 茶匙
-
醬油2 茶匙
-
鹽½ 茶匙
-
糖½ 茶匙
-
白胡椒粉1 小撮
-
乾香菇 ,厚肉,泡水置軟後切丁(詳見要訣)3 朵
-
水500 克
-
蔥 ,切蔥花
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
268.3 kcal /
1122.5 kJ
Białko
14.5 g
Tłuszcz
18.5 g
Węglowodany
11.2 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
6.3 g
Sód
502.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

秋冬山珍
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan