
Urządzenia i Akcesoria
雞肉佐奶油蔬菜淋醬
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
4 人份
Składniki
-
水400 克
-
紅蘿蔔 ,切塊(約3公分)130 克
-
塊根芹菜 ,切塊60 克
-
新鮮巴西利葉 ,只取葉子25 克
-
雞高湯塊1 塊
-
去皮去骨雞胸肉 ,切長條(5x2公分)600 克
-
鹽 ,可多備一些調味用½ 茶匙
-
黑胡椒粉 ,可多備一些調味用¼ 茶匙
-
蘑菇 ,切片150 克
-
麵粉30 克
-
鮮奶油100 克
-
烏斯特調味醬 (opcjonalnie)1 茶匙
-
檸檬汁1 茶匙
-
奶油 ,切塊30 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
342 kcal /
1432 kJ
Białko
39 g
Tłuszcz
16 g
Węglowodany
10 g
Błonnik
3.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

美善品多功能料理機基礎食譜
191 Przepisów
Tajwan
Tajwan