雞肉佐奶油蔬菜淋醬

雞肉佐奶油蔬菜淋醬

4.8 4 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
4 人份

Składniki

  • 400 克
  • 紅蘿蔔 ,切塊(約3公分)
    130 克
  • 塊根芹菜 ,切塊
    60 克
    60 克 西洋芹, ,取莖,切塊
  • 新鮮巴西利葉 ,只取葉子
    25 克
    25 克 西洋芹葉
  • 雞高湯塊
    1 塊
    1 茶匙 雞高湯醬
  • 去皮去骨雞胸肉 ,切長條(5x2公分)
    600 克
  • ,可多備一些調味用
    ½ 茶匙
  • 黑胡椒粉 ,可多備一些調味用
    ¼ 茶匙
  • 蘑菇 ,切片
    150 克
  • 麵粉
    30 克
  • 鮮奶油
    100 克
  • 烏斯特調味醬 (opcjonalnie)
    1 茶匙
  • 檸檬汁
    1 茶匙
  • 奶油 ,切塊
    30 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 342 kcal / 1432 kJ
Białko 39 g
Tłuszcz 16 g
Węglowodany 10 g
Błonnik 3.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...