
Urządzenia i Akcesoria
腐皮鮮蝦卷
Przygotowanie 50 min
Czas całkowity 55 min
6 個
Składniki
-
豆腐皮 (圓形)3 片
-
低筋麵粉2 大匙
-
水30 克
-
薑5 克
-
新鮮荸薺50 克
-
蝦仁300 克
-
鹽½ 茶匙
-
細砂糖1 茶匙
-
白胡椒粉1 小撮
-
馬鈴薯粉 (日本太白粉)1 大匙
-
蔥 切蔥花20 克
-
香油2 茶匙
Wartości odżywcze na 1 個
Kalorie
88 kcal /
370 kJ
Białko
7.9 g
Tłuszcz
2.4 g
Węglowodany
9 g
Błonnik
0.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

名廚美饌
90 Przepisów
Tajwan
Tajwan