
Urządzenia i Akcesoria
薑黃羊肉湯
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
4 人份
Składniki
-
洋蔥 ,切塊(約3公分)150 克
-
蒜頭20 克
-
橄欖油20 克
-
蒜苗 ,切片15 克
-
紅蘿蔔 ,切塊(約2公分)100 克
-
薑黃粉1 茶匙
-
孜然粉½ 茶匙
-
肉桂粉⅛ 茶匙
-
鹽¾ 茶匙
-
凱宴辣椒粉½ 茶匙
-
乾月桂葉1 片
-
乾燥百里香½ 茶匙
-
牛蕃茄 ,一開八400 克
-
高湯750 克
-
羊肉 ,切塊(約5公分)450 克
-
罐裝白色鷹嘴豆 ,清水沖洗去除外皮200 克
-
新鮮平葉巴西利 ,只取葉子5 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
771.7 kcal /
3225.8 kJ
Białko
43.5 g
Tłuszcz
35.3 g
Węglowodany
73 g
Błonnik
11.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

吃一口薑黃
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan