
Urządzenia i Akcesoria
什蔬烤蛋
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份
Składniki
-
水 (川燙用)1000 克
-
綠色花椰菜 ,切小朵60 克
-
洋蔥 ,切塊(3公分)60 克
-
蒜頭15 克
-
油20 克
-
小蕃茄 ,對半切100 克
-
新鮮綜合菇類 ,剝小朵150 克
-
蛋 (約250克)5 顆
-
牛奶35 克
-
鮮奶油40 克
-
義大利綜合香料1 茶匙
-
鹽⅛ 茶匙
-
黑胡椒粉⅛ 茶匙
-
比薩起士絲50 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
223.6 kcal /
934.8 kJ
Białko
14 g
Tłuszcz
14.1 g
Węglowodany
10 g
Błonnik
1.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

減醣大作戰
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan