Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 克 水 (川燙用)
- 60 克 綠色花椰菜 ,切小朵
- 60 克 洋蔥 ,切塊(3公分)
- 15 克 蒜頭
- 20 克 油
- 100 克 小蕃茄 ,對半切
- 150 克 新鮮綜合菇類 ,剝小朵
- 5 顆 蛋 (約250克)
- 35 克 牛奶
- 40 克 鮮奶油
- 1 茶匙 義大利綜合香料
- ⅛ 茶匙 鹽
- ⅛ 茶匙 黑胡椒粉
- 50 克 比薩起士絲
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 934.8 kJ / 223.6 kcal
- Białko
- 14 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 14.1 g
- Błonnik
- 1.7 g