
Urządzenia i Akcesoria
鮮蝦溏心蛋中華冷麵
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 9 godz. 30 min
2 人份
Składniki
溏心蛋
-
糖40 克
-
水1890 克
-
清酒90 克
-
醬油45 克
-
味醂45 克
-
蛋4 顆
-
冰水
中華冷麵醬
-
薑6 克
-
白醋40 克
-
醬油50 克
-
糖15 克
-
水1 大匙
-
熟白芝麻1 茶匙
-
白芝麻油1 茶匙
-
辣油½ 茶匙
配料和組裝
-
蝦仁 ,剖背,清除腸泥130 克
-
白芝麻油½ 茶匙
-
鹽½ 茶匙
-
糖¼ 茶匙
-
乾海帶芽1 大匙
-
水1500 克
-
新鮮拉麵麵條 ,日式拉麵250 克
-
玉米 ,適量
-
小黃瓜 ,切絲80 克
-
番茄 ,切片80 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
603.3 kcal /
2521.8 kJ
Białko
27.8 g
Tłuszcz
6.6 g
Węglowodany
108 g
Błonnik
3.9 g
Tłuszcz nasycony
287 g
Sód
2376.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

亞洲冷麵大集合
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan