白菜雞腿豆奶鍋

白菜雞腿豆奶鍋

4.5 11 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
4 人份

Składniki

  • 15 克
  • 洋蔥 ,切絲
    100 克
  • 去骨雞腿排 ,切塊(3公分)
    200 克
  • 豆漿 (無糖)
    500 克
  • 肉類高湯
    550 克
  • 大白菜 ,切塊(3公分)
    200 克
  • 新鮮綜合菇類
    100 克
  • 新鮮黑木耳 ,切塊(3公分)
    50 克
  • 貢丸 (香菇貢丸)
    70 克
  • 豆腐 (凍豆腐)
    80 克
  • 山茼蒿
    60 克
  • 1 ¼ 平茶匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 360.4 kcal / 1506.4 kJ
Białko 22.8 g
Tłuszcz 19.4 g
Węglowodany 26.2 g
Błonnik 4.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...