Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 克 油
- 100 克 洋蔥 ,切絲
- 200 克 去骨雞腿排 ,切塊(3公分)
- 500 克 豆漿 (無糖)
- 550 克 肉類高湯
- 200 克 大白菜 ,切塊(3公分)
- 100 克 新鮮綜合菇類
- 50 克 新鮮黑木耳 ,切塊(3公分)
- 70 克 貢丸 (香菇貢丸)
- 80 克 豆腐 (凍豆腐)
- 60 克 山茼蒿
- 1 ¼ 平茶匙 鹽
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1506.4 kJ / 360.4 kcal
- Białko
- 22.8 g
- Węglowodany
- 26.2 g
- Tłuszcz
- 19.4 g
- Błonnik
- 4.3 g