
Urządzenia i Akcesoria
白菜雞腿豆奶鍋
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
4 人份
Składniki
-
油15 克
-
洋蔥 ,切絲100 克
-
去骨雞腿排 ,切塊(3公分)200 克
-
豆漿 (無糖)500 克
-
肉類高湯550 克
-
大白菜 ,切塊(3公分)200 克
-
新鮮綜合菇類100 克
-
新鮮黑木耳 ,切塊(3公分)50 克
-
貢丸 (香菇貢丸)70 克
-
豆腐 (凍豆腐)80 克
-
山茼蒿60 克
-
鹽1 ¼ 平茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
360.4 kcal /
1506.4 kJ
Białko
22.8 g
Tłuszcz
19.4 g
Węglowodany
26.2 g
Błonnik
4.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

減醣大作戰
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan

火鍋TIY
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan