
Urządzenia i Akcesoria
橙香薑黃烤雞腿
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 5 min
4 人份
Składniki
-
鹽1 茶匙
-
黑胡椒粗粒½ 茶匙
-
帶皮帶骨雞腿肉 ,切塊(約6公分)800 克
-
柳橙3 顆
-
蜂蜜35 克
-
橄欖油15 克
-
蒜頭20 克
-
香菜籽1 茶匙
-
孜然粉1 ½ 茶匙
-
薑黃粉2 茶匙
-
香菜 ,只取葉子10 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
539.8 kcal /
2256.4 kJ
Białko
30.4 g
Tłuszcz
38.7 g
Węglowodany
22.5 g
Błonnik
1.5 g