Urządzenia i Akcesoria
Jaglanka czekoladowo-waniliowa (à la Monte®)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 porcje
Składniki
-
100 g kaszy jaglanej
-
800 g mleka
-
20 g cukru
-
1 łyżeczka ekstraktu z wanilii, naturalnego
-
40 g kremu orzechowo-czekoladowego (patrz wskazówka)
-
20 g czekolady deserowej pokrojonej na kawałki
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
107.9 mg
Białko
10.5 g
Kalorie
1371 kJ /
327.7 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
8.5 g
Węglowodany
42.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
ŚNIADANIE UCZNIA III
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Kokosowa jaglanka z sosem truskawkowo-miętowym
20 min
Warstwowy deser jaglany à la szarlotka
35 min
Kakaowy budyń jaglany z powidłami
20 min
Jaglanka à la Snickers w słoiczkach
55 min
Kokosowa jaglanka z malinami
30 min
Kakaowa owsianka z nasionami chia i masłem orzechowym
20 min
Jaglanka z bananami i orzechowym sosem
45 min
Migdałowy pudding z chia
15 min
Deser à la Kinder Country® w słoiczku
40 min
Pudding czekoladowy z chia
20 min
Kokosowo-bananowy budyń z kaszy jaglanej z sosem malinowym
50 min
Pudding z tapioki z frużeliną truskawkową
45 min