Cabillaud, purée de navet et panais, lard et beurre blanc à la badiane

Cabillaud, purée de navet et panais, lard et beurre blanc à la badiane

4.1 16 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

  • 450 g de panais coupés en petits morceaux
  • 5 tranches fines de poitrine fumée
  • 300 g de navets coupés en petits morceaux
  • 500 g d'eau
  • 100 g de lait
  • 3 pincées de sel
  • 3 pincées de poivre fraîchement moulu
  • 250 g de beurre demi-sel (dont 220 g en dés, bien froids)
  • 50 g d'échalotes coupées en deux
  • 60 g de vin blanc
  • 40 g de vinaigre blanc
  • ½ c. à café d'étoile de badiane en poudre
  • 10 g d'huile d'olive
  • 4 pavés de cabillaud, sans peau

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 1096.8 mg
Białko 31.3 g
Kalorie 3152.8 kJ / 759.5 kcal
Tłuszcz 59 g
Błonnik 5.8 g
Tłuszcz nasycony 36.8 g
Węglowodany 20.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...