Petits roulés au parmesan et au persil

Petits roulés au parmesan et au persil

3.7 3 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
10 portions

Składniki

La garniture
  • 110 g de parmesan en morceaux
  • 20 - 30 g de feuilles de persil frais
  • 2 gousses d'ail
  • 55 g de beurre doux à température ambiante
  • ¼ c. à café de sel
La pâte
  • 160 g de lait
  • 190 g d'eau
  • 55 g de beurre doux en cubes
  • 50 g de sucre en poudre
  • 1 sachet de levure boulangère sèche
  • 550 g farine de blé et un peu pour le plan de travail
  • 1 ½ c. à café de sel

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 571.4 mg
Białko 10.6 g
Kalorie 1488.5 kJ / 355.8 kcal
Tłuszcz 12.9 g
Błonnik 1.8 g
Tłuszcz nasycony 7.9 g
Węglowodany 48.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji

Może spodoba Ci się również...