Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 gelatine leaves (see Tips)
- cold water, for soaking
- 30 g white sugar
- 600 g mango (see Tips)
- 160 g evaporated milk
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 505.7 kJ / 120.4 kcal
- Białko
- 4.2 g
- Węglowodany
- 20.2 g
- Tłuszcz
- 2.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.4 g
- Błonnik
- 1.6 g
- Sód
- 32.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cream of mushroom soup
20 Min
Japanese Cheese Tarts
1h 55 min
Egg Tarts
50 Min
Rosewater madeleines
30 Min
Pandan chiffon cake
5h 15min
Jaffa madeleines
30 Min
XO sauce
1h 50 min
Serunding udang kering (dried shrimp floss)
1 Std. 10 Min
Taro bread
4h 20min
Miso soup and sake seafood with rice
1h 5 min
Rosewater madeleines
30 Min
Matcha and mango frozen yoghurt
18 Std. 25 Min