
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 gelatine leaves (see Tips)
- cold water for soaking
- 30 g white sugar
- 600 g mango (see Tips)
- 160 g evaporated milk
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 120.4 kcal / 505.7 kJ
- Białko
- 4.2 g
- Tłuszcz
- 2.4 g
- Węglowodany
- 20.2 g
- Błonnik
- 1.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.4 g
- Sód
- 32.2 mg