Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 gelatine leaves (see Tips)
- cold water, for soaking
- 30 g white sugar
- 600 g mango (see Tips)
- 160 g evaporated milk
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 505.7 kJ / 120.4 kcal
- Białko
- 4.2 g
- Węglowodany
- 20.2 g
- Tłuszcz
- 2.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.4 g
- Błonnik
- 1.6 g
- Sód
- 32.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cotton soft Japanese cheesecake
1h 45min
Tiramisu
5 Std. 20 Min
Pumpkin Kaya
35min
Rosewater madeleines
30min
Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (Tetsuya Wakuda)
30min
Potato and porcini mushroom soup
30min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Hua sheng ma shu (peanut mochi)
30min
Kaya (coconut jam)
1 Std. 10 Min
Cashew panna cotta with raspberry sauce
3 Std. 20 Min
Pandan chiffon cake
5 Std. 15 Min
Cream of mushroom soup
20 Min