Urządzenia i Akcesoria
Mango pudding
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 12 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
gelatine leaves (see Tips)4
-
cold water for soaking
-
white sugar30 g
-
mango (see Tips)600 g
-
evaporated milk160 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
32.2 mg
Białko
4.2 g
Kalorie
505.7 kJ /
120.4 kcal
Tłuszcz
2.4 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
1.4 g
Węglowodany
20.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Yum Cha
9 Przepisów
Australia i Nowa Zelandia
Australia i Nowa Zelandia
Może spodoba Ci się również...
Crème brûlée
7 godz.
Sarawak Ragi Huat Kuih (White Yeasted Steamed Cupcakes)
51 godz. 50 min
Pandan chiffon cake
5 godz. 15 min
Mantou buns
1 godz. 30 min
Pineapple buns
9 godz. 50 min
Rice cake with sweet azuki bean paste
8 godz. 30 min
Pearl rice meatballs
2 godz.
Chicken broth with bread dumplings
1 godz. 5 min
Ondeh-Ondeh Cupcakes
1 godz. 15 min
Kaya (coconut jam)
1 godz. 10 min
Serunding Udang Kering (Dried Shrimp Floss)
1 godz.
Cotton soft Japanese cheesecake
1 godz. 45 min