Urządzenia i Akcesoria
Asparagus and mushroom stir-fry
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
-
eschalot cut into halves1
-
garlic clove1
-
sesame oil1 tsp
-
fresh mixed mushrooms cut into halves350 g
-
asparagus cut into thirds3 bunches
-
tamari2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
148.4 mg
Białko
8.6 g
Kalorie
363 kJ /
86.3 kcal
Tłuszcz
1.8 g
Błonnik
7.3 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
4.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Prawn and fish ball soup with Ramen noodles
35 min
Tagliatelle with porcini mushrooms
1 godz.
Asian-style fish fillets
30 min
Eggplant and tomato breakfast hash with crispy tempeh
40 min
Sambal goreng (chilli stir-fried vegetables and prawns)
30 min
Chinese egg noodle soup with mixed mushrooms
35 min
Cauliflower "fried" rice
45 min
Chinese greens with XO sauce
1 godz. 50 min
"Spaghetti" with spinach and mint pesto (Thermomix® Spiralizer, using modes)
25 min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40 min
Chinese-style stir-fried vegetables
25 min