Urządzenia i Akcesoria
Asparagus and mushroom stir-fry
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
-
eschalot cut into halves1
-
garlic clove1
-
sesame oil1 tsp
-
fresh mixed mushrooms cut into halves350 g
-
asparagus cut into thirds3 bunches
-
tamari2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
148.4 mg
Białko
8.6 g
Kalorie
363 kJ /
86.3 kcal
Tłuszcz
1.8 g
Błonnik
7.3 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
4.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3 godz. 10 min
Turmeric fish
30 min
Ma po dou fu (mapo tofu)
15 min
Seafood en papillote with saffron potatoes
35 min
Cauliflower "fried" rice
45 min
Chinese-style stir-fried vegetables
25 min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40 min
Quick prawn stir-fry
20 min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1 godz. 15 min
Pearl rice meatballs
2 godz.
Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
2 godz. 30 min
Vegetable potato salad with chicken
1 godz. 15 min