Urządzenia i Akcesoria
Asparagus and mushroom stir-fry
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
-
eschalot cut into halves1
-
garlic clove1
-
sesame oil1 tsp
-
fresh mixed mushrooms cut into halves350 g
-
asparagus cut into thirds3 bunches
-
tamari2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
148.4 mg
Białko
8.6 g
Kalorie
363 kJ /
86.3 kcal
Tłuszcz
1.8 g
Błonnik
7.3 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
4.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Honey ginger tofu with greens
2 Std. 25 Min
Asian chicken noodle soup
1 Std. 35 Min
Chinese-style stir-fried vegetables
25 Min
Ma po dou fu (mapo tofu)
15 Min
Xi hu niu rou geng (beef broth)
40 Min
Eggplant and tomato breakfast hash with crispy tempeh
40 Min
Sambal goreng (chilli stir-fried vegetables and prawns)
30 Min
Yasai miso ramen
35 Min
Chinese egg noodle soup with mixed mushrooms
35 Min
Cauliflower "fried" rice
45 Min
Miso soup
30 Min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40 Min