Urządzenia i Akcesoria
Asparagus and mushroom stir-fry
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
-
eschalot cut into halves1
-
garlic clove1
-
sesame oil1 tsp
-
fresh mixed mushrooms cut into halves350 g
-
asparagus cut into thirds3 bunches
-
tamari2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
148.4 mg
Białko
8.6 g
Kalorie
363 kJ /
86.3 kcal
Tłuszcz
1.8 g
Błonnik
7.3 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
4.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sautéed mushrooms and zucchini with prosciutto
25 min
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40 min
Prawn stir-fry
25 min
Chinese-style stir-fried vegetables
25 min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1 godz. 15 min
Kimchi non-fried rice
1 godz.
Kaiyang Cabbage (Savory Stir-Fried Cabbage)
35 min
Quick prawn stir-fry
20 min
Hot and sour pineapple pork with turmeric rice
55 min
Cauliflower "fried" rice
45 min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40 min
Chao qing cai (Chinese greens)
10 min