Urządzenia i Akcesoria
Xian rou bao zi (steamed pork buns)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
24 pieces
Składniki
Dough
-
water250 g
-
dried instant yeast1 ½ tsp
-
baking powder1 tsp
-
baker's flour230 g
-
plain flour200 g
-
white sugar50 g
-
salt1 tsp
Filling
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces5
-
pork mince500 g
-
ground white pepper½ tsp
-
white sugar1 tsp
-
Chinese five spice powder (see Tips)¼ tsp
-
oyster sauce1 tbsp
-
soy sauce2 tbsp
-
sesame oil2 tbsp
-
Shaoxing wine (Chinese cooking wine)1 tbsp
Assembly and steaming
-
oil for greasing
-
plain flour for dusting
-
water700 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
274.9 mg
Białko
6.3 g
Kalorie
537.8 kJ /
128 kcal
Tłuszcz
4.3 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
15.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Taiwanese traditional Pork floss
1hod. 40min.
Mantou buns
1hod. 30min.
Soup dumplings (xiao long bao)
26hod. 50min.
Egg Tarts
50min.
Japanese Cheese Tarts
1hod. 55min.
Soy milk and Mantou buns
6hod.
Dou sha bao (red bean paste buns)
9hod. 30min.
Char siu bao pork buns
6hod. 35min.
Tangzhong Milk Bread
2hod. 35min.
Pork and prawn dumplings
55min.
Steamed pork buns (baozi)
2hod. 30min.
Jiao zi (Chinese dumplings)
50min.