Urządzenia i Akcesoria
Xian rou bao zi (steamed pork buns)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
24 pieces
Składniki
Dough
-
water250 g
-
dried instant yeast1 ½ tsp
-
baking powder1 tsp
-
baker's flour230 g
-
plain flour200 g
-
white sugar50 g
-
salt1 tsp
Filling
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces5
-
pork mince500 g
-
ground white pepper½ tsp
-
white sugar1 tsp
-
Chinese five spice powder (see Tips)¼ tsp
-
oyster sauce1 tbsp
-
soy sauce2 tbsp
-
sesame oil2 tbsp
-
Shaoxing wine (Chinese cooking wine)1 tbsp
Assembly and steaming
-
oil for greasing
-
plain flour for dusting
-
water700 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
274.9 mg
Białko
6.3 g
Kalorie
537.8 kJ /
128 kcal
Tłuszcz
4.3 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
15.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sweet and sour pork ribs
40 min
Taiwanese traditional Pork floss
1 godz. 40 min
Wonton soup (pork)
45 min
Pulut panggang (grilled rice packets)
3 godz. 30 min
Mantou buns
1 godz. 30 min
Steamed sticky rice with pork (Rice tube puddings)
2 godz. 30 min
Steamed cabbage and pork dumplings
1 godz. 35 min
Dou sha (red bean paste)
49 godz. 10 min
Pork and prawn dumplings
55 min
Golden Pillow (Big Bun With Nyonya Curry Chicken Filling)
2 godz. 45 min
Steamed pork buns (baozi)
2 godz. 30 min
Char siu bao pork buns
6 godz. 35 min